„Cupa Poliţiei Locale” – 2019

 

174 de angajați din cadrul structurilor MAI și MApN participă zilele acestea la „Cupa Poliţiei Locale”, manifestare care marchează ziua de 21 mai, zi când la nivel national se sărbătorește Ziua Poliției Locale. Ajunsă la a VI – a ediție, „Cupa Poliţiei Locale” reunește în acest an întreceri sportive la șase discipline (tir, șah, tenis de masă, atletism, fotbal, pescuit).

În 2019 au răspuns la invitaţia Poliţiei Locale Galaţi reprezentanţii mai multor structuri. Printre acestea se numără: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, Poliția Municipiului Galați, Penitenciarul Galaţi, Serviciul territorial al Poliției de Frontieră Galați, Sectorul Poliției de Frontieră Galați, Serviciul și Centrul pentru Imigrări Galați, UM 02130, UM 01551, UM 01552, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Secția Regională de Poliție Transporturi și Sectorul Poliției de Frontieră Galați.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor se va desfăşura pe data de 21 mai 2019, la Teatrul de Operă și Operetă „Nae Leonard”, cu începere de la ora 11.00.

Tot în cadrul manifestărilor care preced Ziua Poliției Locale, pe data de 09 mai, la sediul central al instituției gălățene de ordine publică, s-a desfășurat Cupa Presei la Tir.

Conform calendarului de activități, în ultima săptămână din luna mai 2019 va avea loc o campanie de donare de sânge și o activiate la sediul instituției, pentru elevii gălățeni – Ziua Porților Deschise (27 mai).