TAXIMETRIST SANCȚIONAT PENTRU ȚINUTĂ NECORESPUNZĂTOARE

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei, pe numitul N.D., de 35 ani, din Galați. Acesta, în calitate de conducător auto al unui autoturism în regim de taxi, nu a respectat condițiile stabilite în legătură cu serviciul prestat, având o ținută necorespunzătoare.

PETRECEREA S-A TERMINAT CU O AMENDĂ USTURĂTOARE

Polițiștii locali din cadrul Secției nr. 5, l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 lei, pe numitul S.C., de 26 ani, din Galați. Persoana în cauză a fost depistată în timp ce tulbura grav liniștea publică, ascultând muzică la intensitate mare, în curtea unui imobil de pe strada Lozoveni, unde se desfășura o petrecere, spre indignarea locuitorilor din zonă.

BLOCAT ÎN TRAFIC ȘI SANCȚIONAT PENTRU NERESPECTAREA LEGII

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, l-au sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 790 lei și 2 puncte de penalizare, pe numitul G.I., de 40 ani, din județul Brăila, care a condus o autoutilitară, prevăzută cu remorcă, pe strada Tecuci și a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii. În momentul legitimării, cel în cauză a refuzat să dea date pentru stabilirea identității sale.