Polițiștii locali au donat sânge

În urma apelului făcut de conducerea Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Galați, privind criza de sânge, polițiștii locali de la nivelul municipiului s-au mobilizat și timp de două zile au participat la o acțiune de donare.

„După ce am primit mesajul conducerii Centrului Regional de Transfuzii Sangvine, din care rezultă că la nivel național este criză de sânge, polițiștii locali au luat decizia să vină în sprijinul semenilor. Zicem noi că acest strop de sânge poate aduce și un strop de viață pentru cei care sunt în nevoi”, a declarat Petrică Hahui – director general, Poliția Locală Galați.

La rândul ei Camelia Stoichicescu, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sangvine, a precizat că „deja a devenit o tradiție colaborarea cu Poliția Locală. Era necesară această nouă acțiune având în vedere că vara scade numărul donatorilor, iar cerințele fiind dacă nu la fel, chiar mai mari. În fiecare moment este nevoie de donatori care să salveze viețile oamenilor”.

Trebuie precizat că este pentru a doua oară în acest an când angajații Poliției Locale Galați organizează acțiuni de donare de sânge.